Teknoloji

Samsung Galaxy S10’un çıkış tarihini şimdiden duyurdu

samsung galaxy s10
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S10 önümüzdeki hafta tanıtılacak. S10, S10+ ve S10e’den oluşan kadronun çıkış tarihi, Güney Koreli şirket tarafından hazırlanan bir internet sitesinde şimdiden doğrulandı. Akıllı telefonların ABD için hazırlanan ön sipariş sayfası şimdiden yayına başladı. Bu sayfa üzerinden henüz resmiyet kazanmamış telefonlar için rezervasyon yapılabiliyor.

Bu sayfada verilen bilgiye göre, S10 serisinin yeni üyeleri için şimdiden rezervasyon yaptıranlar 8 Mart itibarıyla telefonlarına kavuşabilecek. 8 Mart tarihi, daha önce de Güney Kore kaynaklı haberlerde paylaşılmıştı. Dolayısıyla S10 ailesinin ABD ve Samsung’un ana vatanı Güney Kore’de aynı anda piyasaya çıkacağı rahatlıkla söylenebilir.

Ancak bu noktada kullanıcıların hangi model için rezervasyon yaptırdıklarını göremediğini belirtmek gerekiyor. Samsung’un rezervasyon ardından model seçimi imkanını 20 Şubat’taki duyurunun ardından sunması bekleniyor. Güney Koreli şirketin ön sipariş sayfasının ABD’deki kullanıcılara yeni telefonlarını satın alırken 550 dolara varan tasarruf imkanı sağladığı belirtiliyor.

Galaxy S10 serisine dair pek çok detay şimdiden açıklanmış durumda. Akıllı telefonlara dair kesin bilgiler içinse 20 Şubat’a kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER