Teknoloji

Galaxy Ring, Samsung’un pil arayüzünde gösterilen cihazlar arasına eklendi

samsung galaxy ring

Samsung Galaxy Ring hakkında ilk detayları ocak ayında Unpacked etkinliğinde paylaşmıştı. Geçtiğimiz ay Barselona’da gerçekleştirilen 2024 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2024) ise akıllı yüzük için bir tür tanıtım yapılmıştı. Samsung’un resmi tanıtımı önümüzdeki temmuz ayında Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6 ile birlikte yapması bekleniyor.

Kısa süre önce Galaxy Ring’in Samsung Food desteğiyle geleceği görülmüştü. Akıllı yüzük şimdi de Samsung’un Pil widget’ında yerini aldı. Bu eklemeyi gösteren ekran görüntüleri de paylaşıldı.

Bu widget Samsung akıllı telefonların arayüzüne eklendikten sonra ayarlar menüsüne gidildiğinde kullanıcıların karşısına aşağıdaki ekran görüntüsünde görülen seçenekler çıkıyor. Burada Galaxy Watch, Galaxy Fit ve Galaxy Buds ile birlikte Galaxy Ring’i de görmek mümkün oluyor. Bu da Samsung’un duyuruya hazırlandığını gösteriyor.

samsung galaxy ring

Tabii ki, bu bilgilere dayanarak ne kadar beklemek gerektiği konusunda bir şey söylemek mümkün değil. Ancak Samsung’un en geç temmuz ayında Unpacked etkinliğinde Galaxy Ring’i tanıtması muhtemel görünüyor.

Samsung Galaxy Ring farklı boyut ve kaplama seçenekleriyle gelecek

Samsung Galaxy Ring’in oldukça hafif olduğu söyleniyor. Farklı boyut ve kaplama seçeneklerinin sunulmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Kalp atış hızı sensörü de bulunan Galaxy Ring, uyku takibi de yapabilecek. Ekransız cihazın uzun bir pil ömrüne sahip olması da kesin gözüyle bakılıyor. NFC ile ödeme yapılabilmesi de akıllı yüzüğün olası özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER