Teknoloji

Galaxy On7 Prime Samsung Online Mağaza’da satışta

Samsung’un gençleri hedefleyen akıllı telefonu Galaxy On7 Prime, Türkiye’ye Samsung Online Mağaza ile birlikte geliyor. Özellikle 3300 mAh’lik yüksek kapasiteli piliyle öne çıkan bu telefon yanında 299 TL’lik Level U kulaklık hediyesiyle birlikte geliyor. Samsung’un belirttiğine göre, Galaxy On7 Prime siyah ve altın renk seçenekleriyle sunulacak.

Samsung Galaxy On7 Prime, metal kasa ve 32 GB dahili hafıza gibi gençlerin ilgisini çekecek özellikleri bünyesinde barındırıyor. 256 GB’ye kadar kapasiteye sahip kartları destekleyen microSD kart yuvası da mevcut. Çift SIM kart desteğine sahip olan bu telefon, 4.5G desteği sayesinde yüksek hızlı veri yükleme ve indirme imkanı sunuyor. Samsung’un belirttiğine göre, 3300 mAh kapasiteli pil, 4.5G ile internette 12 saate kadar gezinti imkanı sağlıyor.

5.5 inç Full HD ekrana sahip olan Galaxy On7 Prime’ın metal arka kaplamasını 13 megapiksel arka kamera tamamlıyor. Önde de 8 megapiksel kamera bulunuyor. Selfie deneyimine odaklanan bu telefon ile selfie çekmek isteyenlerin bir el hareketi yetiyor. Grup selfie fotoğrafları için de 120 derecelik geniş çekim açısı sağlanıyor.

Galaxy On7 Prime 1449 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER