Teknoloji

Galaxy Note serisinin geleceğine dair yeni iddia

samsung galaxy note 20 ultra fe
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un Galaxy Note serisinin fişinin çekilebileceğine dair dedikodular daha önce gündeme gelmişti. Bu iddia, iki sektörel kaynağın paylaşımlarının ardından biraz daha ciddiyet kazanmış gibi görünüyor.

Max Weinbach’ın paylaşımına göre, Samsung’un 2021’deki amiral gemisi kadrosunda dört S21 modeli, üç Galaxy Z serisi cihazı yer alacak. Bu cihazlardan üçünün Note serisiyle özdeşleşen S Pen’i destekleyeceği söyleniyor. Söz konusu telefonlardan birinin S21 Ultra olma ihtimali bir hayli yüksek görünüyor.

Bu paylaşımda Note serisinden herhangi bir cihazın yer almaması hemen dikkat çekiyor. Samsung’un S Pen’i başka serilere götürme hamlesi de Note serisinin geleceğine dair soru işaretlerini artırıyor.

Bir diğer ünlü duyumcu Ice Universe ise Samsung’un Note 21 serisi için geliştirme çalışması yürütmediğini paylaşımına göre. Bu iki paylaşım, Samsung’u ikonik serilerinden biri için yolun sonunun gelmiş olması ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Yine de, bu paylaşımların somut kanıtlarının olmadığını ve Samsung’un Galaxy Note serisi için çalışmaya başlayabileceğini belirtmek gerekiyor. Ancak Z Fold 2’nin bu yıl Note 20 serisinden sonra çıkması, Samsung cephesinde 2021 için bir değişiklik planlandığını düşündürüyor.

İLGİLİ HABERLER