Teknoloji

Sızan Galaxy Note 9 videosu Samsung’un tasarım tercihlerinin değişmediğini gösteriyor

samsung galaxy note 9 tanıtım 9 ağustos
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung galaxy note 9 tanıtım 9 ağustosSamsung Galaxy Note 9 henüz resmiyet kazanmış değil. Buna rağmen, telefona dair pek çok detay şimdiden gün yüzüne çıkmış durumda. İnternete sızan cihaz ve aksesuar fotoğrafları ve özellik listeleri sayesinde pek gizlisi saklısı kalmayan Note 9, yeni sızıntıların kahramanı olmayı da sürdürüyor. Son Note 9 sızıntısıyla önemli bir eksik de kapanıyor.

Bugüne kadar ortaya çıkan sızıntılarda, cihazı kanlı canlı bir kişinin elindeyken görmek mümkün olmamıştı. Ancak İngiliz aksesuar satıcısı Mobile Fun tarafından YouTube’da paylaşılan videoyla bu durum değişiyor. Telefonun tüm açılardan görüldüğü video, Samsung’un Note 9’da tasarım konusundaki değiştirmediğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Videoda görülen cihazın gerçekten Note 9 olup olmadığı konusunda kesin bir ifade kullanmak zor. Ancak telefonun parlak ve üst sınıf görüntüsü, bir maket veya prototip olma ihtimalini aşağıya çekiyor.

MobileFun tarafından yapılan açıklamada, videoya Çin’deki kaynaklar sayesinde erişildiği belirtildi. Söz konusu cihazın ekran koruyucusu testi amacıyla kullanıldığı ifade edildi. Keskin kenarlar, çok ince ekran çerçevesi ve yatay yerleştirilmiş arka kamera kurulumunun altındaki parmak izi tarayıcısı da videodaki cihazın gerçek olma ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Videoda Galaxy Note 9’u çalışırken görmek mümkün olmuyor. Bunun için telefonun 9 Ağustos’ta gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğini beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER