Teknoloji

Galaxy Note 9’un üç farklı renk seçeneğini gösteren fotoğraf internete sızdı

samsung ces 2023

galaxy s8Samsung Galaxy Note 9 ile ilgili dedikodu ve sızıntılara rastlamak artık sıra dışı bir durum değil. Ancak telefonun tanıtım tarihi yaklaştıkça bu sızıntılar da iyiden iyiye artacak gibi görünüyor. Söz konusu sızıntılara son olarak Note 9’un üç farklı renk seçeneğini bir arada gösteren bir fotoğraf eklendi.

Söz konusu fotoğrafın ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılması, fotoğrafın güvenilirliğini artırıyor. Fotoğrafta Note 9’un kahverengi, siyah ve mavi renkli versiyonları bir arada görülüyor. Samsung’un Note 9 için başka renk seçenekleri sunması da muhtemel olsa da, söz konusu renkler konusunda ortada somut bilgiler bulunmuyor.

samsung galaxy note 9Fotoğrafta görülen üç renk seçeneğinden sadece birinde S Pen kalemin telefonun renginden farklı bir renk taşıması dikkat çekiyor. Mavi renkli Note 9’un yanında sarı bir S Pen görülürken, diğer Note 9’ların yanında kasayla aynı renkte S Pen’ler duruyor.

Samsung’un siyah ile geleneksel çizgiden şaşmayanları, mavi ile farklılığı ve dikkat çekmeyi sevenleri, kahverengi ile de dikkat çekmeden farklı olmayı tavlamayı hedeflediği söylenebilir. Galaxy Note 9’un renk seçenekleri ve telefon hakkındaki diğer detayları tüm gerçekliğiyle öğrenmek içinse 9 Ağustos’ta gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğini beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER