Teknoloji

Galaxy Note 9 için hazırlanan resmi kılıflar ön siparişe çıktı

galaxy note 9
Samsung Galaxy Note 8 Clear View Standing Case

Samsung Galaxy Note 9, 9 Ağustos itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak. Ancak bu tarih gelene kadar akıllı telefona dair pek çok detay netleşecek gibi görünüyor. Tez canlı aksesuar üreticileri ve satıcıları, bu durumun birincil kaynağı olacağa benziyor.

MobileFun adını taşıyan çevrimiçi alışveriş sitesinde Note 9’a ait olduğu söylenen resmi kılıflar ön siparişe sunuldu. Kılıfların fiyatları 25.99 ila 55.99 dolar arasında değişilirken, şu an için ön sipariş sayfasında fotoğraf bulunmuyor.

Fotoğraf eksikliği hayal kırıklığı yaratsa da, kılıfların isimleri bazı ipuçları veriyor. MobileFun’ın ön siparişe çıkardığı kılıflar şu isimleri taşıyor:

  • Note 9 Clear View Standing Case (49.99 dolar)
  • Note 9 Leather View Cover Case (49.99 dolar)
  • Note 9 LED View Cover Case (55.99 dolar)
  • Note 9 Protective Stand Cover Case (38.99 dolar)
  • Note 9 Silicone Cover Case (24.99 dolar)

Samsung “Leather View Cover Case” dışındaki kılıf seçeneklerini Galaxy S9, S9+ ve Galaxy Note 8’de de kullanıcılarının karşısına çıkarmıştı. Kılıf seçeneklerin benzerliği, Note 9’un tasarım bakımından söz konusu cihazlardan şok uzak olmayacağını düşündürüyor. MobileFun’ın güvenilir bir site olması da, ön siparişe çıkan kılıfların gerçek olması ihtimalini artırıyor.

MobileFun’ın ön siparişe çıkardığı Galaxy Note 9 kılıfları, telefonun renk seçenekleri konusunda daha önce ortaya atılan iddiaları destekliyor. Akıllı telefon için konuşulan siyah, lavanta, kahverengi, gri ve mavi renk seçeneklerinin kılıflarda da sunulduğu görülüyor. Yine de bu konuda kesin bilgi için 9 Ağustos’ta gerçekleştirilecek tanıtımı beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER