Manşetler

Sızan Samsung Galaxy Note 9 fotoğrafları resmi kılıf seçeneklerini gösteriyor

samsung galaxy note 9 led view cover

samsung galaxy note 9 led view coverEğer Samsung’un 9 Ağustos’taki Unpacked etkinliğinde ne tanıtacağını merak ediyorsanız, aslında fazla merak edilecek bir şey kalmadı. Neredeyse her şeyi gördük. En azından sızan son Samsung Galaxy Note 9 fotoğraflarını gördükten sonra bu yönde düşünüyoruz. Oldukça kapsamlı olan bu fotoğraflar resmi tanıtım öncesinde kafalarda pek soru işareti bırakmıyor.

Alman WinFuture sitesi, yeni S Pen ve Galaxy Note 9’u farklı resmi kılıflarda bir arada gösteren bazı fotoğraflar yayınladı. Samsung’un telefonla birlikte birkaç resmi kılıf seçeneği de sunması bekleniyor. Bunu yıllardır çıkardığı birçok akıllı telefon modeli için uyguluyor.

Samsung’un deyimiyle “ipeksi ve yumuşak bir yüzeye” sahip olacak Silikon Kılıf, “LED ekranıyla kolay kontrol imkanı sunan” LED View Kapak ve “en üst düzey cihaz koruması” sağlayan Koruyucu Ayak Kılıf Note 9 ile gelecek aksesuar seçenekleri arasında yer alacak.

Yeni S Pen de farklı renk seçenekleriyle sunulacak. Samsung’un Unpacked etkinliğinin tanıtımı için kullandığı sarı ve mavi versiyon da bunların arasında bulunuyor.

Daha önceki cihaz fotoğraflarına dair sızıntılarla birleştirildiğinde, Galaxy Note 9’un fiziksel görünümüyle ilgili merak edilen çok fazla ayrıntı kalmıyor.

Samsung Galaxy Note 9, 9 Ağustos tarihinde tanıtılacak. 24 Ağustostan itibaren de en azından yurt dışında satışların başlayacağı belirtiliyor.

9 Ağustostaki Samsung Galaxy Note 9 etkinliğiyle ilgili tüm detayları Teknoblog’da bulacaksınız. Etkinliğin canlı yayınına da bu sayfalardan ulaşabileceksiniz.

İLGİLİ HABERLER