Manşetler

Galaxy Note 9 duvar kağıtları indirilmek için sizi bekliyor

samsung galaxy note 9 duvar kağıtlarıSamsung Galaxy Note 9’un resmi tanıtımıyla birlikte yepyeni duvar kağıtlarıyla da tanıştık. Çoğu kişi için duvar kağıdı, akıllı telefon deneyimleri için çok önemli bir rol teşkil etmez. Çoğu tüketici muhtemelen telefonlarında yüklü olarak gelen duvar kağıdını hiç değiştirmiyor. Ancak biraz daha tutkulu bir kullanıcıysanız, ana ekranınızda veya kilit ekranınızda yer alan görüntünün ne olacağına biraz daha önem verirsiniz.

Galaxy Note 9 için 10 yeni duvar kağıdı hazırlandı. Bunların her biri AMOLED ekranın derin siyahlarının avantajını kullanıyor. Siyah renkli arka plan parçalarının yanı sıra, duvar kağıtları içinde sanki birisi farklı renkte boya kutularını açmış da önündeki duvara gelişigüzel fırlatmış izlenimini veren çeşitli ürünler de bulunuyor. Galaxy Note 9’da çok hoş görünen bu duvar kağıtları sizin akıllı telefonunuzda da oldukça güzel duracaktır.

Eğer Galaxy Note 9 duvar kağıtlarını görmek ve ilginizi çekenleri telefonunuza indirmek istiyorsanız, bu bağlantıya tıklarayak orada yer alan ZIP dosyasını telefonunuza indirin. Daha sonra içindekilerden istediğinizi seçin. Duvar kağıtlarını aşağıdaki galeriden de gezebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER