Manşetler

Galaxy Note 8’in Türkiye fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi açıklandı

galaxy note 8 turkiye fiyatiUzun süredir merakla beklenen Samsung Galaxy Note 8 sonunda resmen gözler önüne çıktı. Resmi duyuruyla birlikte Galaxy Note 8 Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi de açıklandı. Ön sipariş süreci 24 Ağustos itibarıyla başlayacak olan Galaxy Note 8, 18 Eylül itibarıyla Türkiye’deki kullanıcılarıyla buluşacak. Akıllı telefona sahip olmak için 4 bin 999 TL ödemek gerekecek.

Galaxy Note 8 için ön sipariş verenleri ise çeşitli sürprizler bekliyor. Samsung’un çevrim içi mağazası, perakende mağazaları ve mobil operatörler üzerinden ön sipariş verenler, Samsung’un çevrim içi aksesuar ve giyilebilir ürünler mağazası Samsung WA’da geçerli 500 TL değerinde aksesuar çekine sahip olacak. Bu çek sayesinde kullanıcılar Samsung’un aksesuar mağazası Samsung WA’dan tercih ettikleri ürüne sahip olabilecek. Bu imkandan 18 Eylüle kadar yararlanılabilecek.

18 Eylülden sonra Galaxy Note 8 satın almak isteyenlere de benzer bir avantaj sunulacak. 19 Eylülden 6 Ekime kadar Galaxy Note 8 satın alanlara da, yine Samsung WA’da geçerli 300 TL değerinde aksesuar çeki armağan edilecek.

Galaxy Note 8 Türkiye fiyatı S8+’tan 500 TL daha yukarıda

Galaxy Note 8, görsel açıdan Samsung’un geçtiğimiz şubat ayında tanıttığı Galaxy S8+’a oldukça yakın duruyor. Çift arka kamera ve S Pen’in varlığı, iki cihaz arasındaki temel farklar olarak göze çarpıyor. Ancak Samsung Galaxy S8+, hâli hazırda 4 bin 499 TL karşılığında satılıyor.

İLGİLİ HABERLER