Teknoloji

Galaxy Note 8 tanıtım tarihi için en net işaret geldi

galaxy note 8 tanitim tarihiGalaxy Note 8 tanıtım tarihi konusundaki haberlerin sayısı son dönemde iyiden iyiye artmış durumda. Samsung’un telefonu 1 Eylülde başlayacak IFA 2017’den önce duyuracağı iddiası uzun süredir konuşuluyor. Ancak son zamanlarda telefonun 23 Ağustosta tanıtılacağı ve eylül ayının başlarında raflarda olacağı iddiası daha yoğun biçimde etrafta dolaşmaya başladı.

Tayvan basınına konuşan Samsung CEO’su DJ Koh da bu iddialarla örtüşen bir açıklama yaptı. Note 8’i ağustosun sonlarında duyurmayı planladıklarını söyleyen Koh, telefonun çıkış takvimi konusunda da önemli bilgiler verdi.

Koh, Note 8’in iki turda satışa sunulacağını belirtti. Telefon ilk olarak eylül ayında Samsung’un ana vatanı Güney Kore’de, ABD’de ve Birleşik Krallık’ta piyasaya sürülecek. Dünyanın geri kalanındaki kullanıcılar ise ekim ayında Note 8 ile buluşacak.

Galaxy Note 8 tanıtım tarihi iPhone 8 etkisinden kurtulmak için yeterli olmayabilir

Samsung için Note 8’i Apple’ın merakla beklenen yeni telefonu iPhone 8’den önce duyurmak ve piyasaya sürmek büyük önem taşıyor. Ancak işaret edilen tanıtım tarihi, Samsung’a iPhone 8 etkisinden kurtulmak için yeterli alanı tanımayacak gibi görünüyor. Note 8, iPhone 8 dışında LG V30 ve Google Pixel 2 gibi önemli rakiplerle de mücadele edeceğe benziyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER