Teknoloji

Galaxy Note 8 23 Ağustosta tanıtılabilir

samsung galaxy note 7
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

galaxy note 8Samsung Galaxy Note 8’in ağustos ayı içine tanıtılabileceğine dair dedikodular geçen ay su yüzüne çıkmıştı. Şimdi Güney Koreli iki farklı yayın organı bu zaman aralığına yönelik, doğrulama niteliğinde haberler yayınladı.

The Bell tarafından verilen habere göre, yeni nesil Samsung Galaxy Note akıllı telefonu 23 Ağustosta tanıtılacak. The Investor ise bir Samsung yöneticisine dayandırarak sadece ağustos ayını doğruluyor, özel bir tarih vermiyor.

Ağustos ayıyla ilgili çıkan haberleri ve geçen son iki yıldaki Note telefonlarının aynı ay içinde tanıtıldığını dikkate alırsak, Galaxy Note 8’in gelecek ay kesinlikle tanıtılacağını düşünebiliriz. Venture Beat’ten Evan Blass, yeni cihazın Galaxy S8 Plus gibi 6.2 inç ekran barındıracağını söylüyor. Ancak çift lensli arka kamera sistemi ve simgesel S Pen kapasitif ekran kalemi ayırt edici noktalar olacak.

Blass’e göre, ikili kamera sisteminde kamera lensleri yatay eksende yerleştirilebilir ve iki adet 12 megapiksel çözünürlüklü sensör olacak. Parmak izi sensörü de bu kameraların hemen yayına yerleştirilecek, tıpkı S8’de olduğu gibi. Ayrıca Blass bu telefonun 999 avro fiyat etiketine sahip olacağını iddia ediyor. Bu durumda Türkiye satış fiyatının 4500 TL civarında olacağını söyleyebiliriz. Ayrıca telefonun siyah, mavi ve altın renklerle çıkacağı da söyleniyor. Ağustos ayına daha birkaç hafta var, bu nedenle dedikodular epey sıklaşacaktır. Tanıtım etkinliği davetiyeleri de muhtemelen yakın zaman içinde basın kuruluşlarına ulaştırılmaya başlanacaktır.

İLGİLİ HABERLER