Teknoloji

Galaxy Note 8 Oreo güncellemesi Fransa’da dağıtıma çıktı

samsung android 10

galaxy note 8 oreoGalaxy Note 8 Oreo güncellemesinin hazır hâle gelmesinin biraz fazla zaman aldığını söylemek yanlış olmayacaktır. Samsung’un Android güncellemelerinin dağıtımı konusundaki kötü şöhretini düşününce bu durum kulağa çok şaşırtıcı gelmiyor. Ancak Galaxy Note 8 sahipleri için bu bekleyişin sonu gelmişe benziyor.

PocketNow’da yer alan habere göre, Fransa’da yaşayan Note 8 kullanıcıları Android Oreo güncellemesini cihazlarına indirmeye başladı. Bir bölgedeki dağıtımdan hareketle küresel dağıtım takvimi konusunda tahminde bulunmak pek kolay değil. Ancak Fransa’daki dağıtım, Samsung’un sonunda güncellemeyi kullanıcılarıyla buluşturmaya hazır olduğunu göstermesi açısından önem taşıyor.

Android Oreo diğer telefonlara getirdiği pek çok yeniliği Note 8 kullanıcılarına da sunacak. Resim içinde Resim (PiP) desteği söz konusu yenilikler arasında öne çıkarken, bildirim noktaları ve yeni emojiler de kullanıcı deneyiminde değişim vadediyor.

Samsung’un Note 8 üzerindeki Oreo deneyimini biraz daha özelleştirmek için bazı ekstra dokunuşlar yapması bekleniyor. Ancak bu ekstra dokunuşların ne olacağı ve nasıl yapılacağı merak ediliyor.

Galaxy S8 ve S8+ için yayınlanan Oreo güncellemesi, daha önce sadece Note 8’e özgü olan bazı özellikleri bu cihazlara da getirmişti. Dual Messenger ve App Pair gibi kullanıcıların işini kolaylaştıran özellikler, S8 ve S8+’a Samsung’un eklediği yenilikler arasında öne çıkmıştı.

Galaxy Note 8 Oreo güncellemesinin ekstra işlevsellik bakımından S8 ve S8+’a gelen güncelleme kadar cömert olmaması muhtemel görünüyor. Sunulacak yeniliklerin S Pen ekseninde kullanıcılara ulaştırılabileceği belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER