Eğlence

Samsung Galaxy Note 8 multimedya yetenekleriyle de öne çıkacak

samsung galaxy note 8Samsung Galaxy serisi akıllı telefonlarının en beğenilen özelliklerinden bir tanesi sundukları multimedya yetenekleri oluyor. Görünüşe göre, Galaxy Note 8 ile birlikte multimedya yetenekleri konusunda çıta biraz daha yukarı taşınacak.

Samsung’un geçtiğimiz günlerde açıkladığı finans raporu sonrasında gerçekleştirilen telekonferans oturumunda, bir şirket yöneticisi şirketin yeni telefonda odaklandığı noktalardan bir tanesinin onu önceki modellere göre daha eğlendirici hâle getirmek olduğunu söyledi.

The Investor’ın haberine göre, söz konusu yönetici, ilk kez 2011’de çıkan Galaxy Note serisinin büyük boyutlu ekran, S Pen ve çeşitli multimedya özellikleriyle geldiğine dikkat çekti. Galaxy Note 8’in ise daha gelişmiş ve zengin multimedya işlevlerine sahip olacağını işaret etti.

Bir şirketin en üst seviyedeki telefonunu daha da iyi yapacağını söylemesi en heyecan verici haber olmasa gerek, ancak multimedya daha önceleri Samsung’un telefonlarını satmak için kullandığı birincil cazibe noktalarından bir tanesi olmamıştı.

Ne var ki, Note serisinin telefonlarının büyük ekranları ve kulaklıklarla dinlerken yüksek çözünürlüklü ses desteği sunması gibi özellikleri bu telefonların tüketiciler arasında, multimedya yetenekleriyle de epey tercih edilmesini sağlıyordu.

Eğer Samsung, Note 8’i bir multimedya canavarı hâline getirmek istiyorsa, bu durum şirketin müzik yetenekleri tarafına biraz daha eğileceğini gösterebilir. Ayrıca daha da iyileştirilmiş, daha yoğun piksel ve renk barındıran ekranıyla bu telefon tüm içerik izleme servisleri için bir merkez noktası hâline gelebilir.

Samsung Galaxy Note 8’in neye benzediğini, ne gibi özellikler sunduğunu birkaç hafta içinde görme fırsatı elde edeceğiz. Telefon 23 Ağustos tarihinde ABD’nin New York şehrinde düzenlenecek bir etkinlikte resmen tanıtılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER