Teknoloji

Galaxy Note 8 duvar kağıtları internete düştü

Galaxy Note 8’in resmi tanıtımına çok az bir zaman kaldı. Ancak sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son olarak telefonda yer alacağı iddia edilen duvar kağıtları sızdı.

Toplam 13 farklı görüntü var ve her birinin Galaxy Note 8’de yer alacağı iddia ediliyor. İnternete sızan bu Galaxy Note 8 duvar kağıtları sizin de telefonunuzu süsleyebilir. Bunları Galaxy S8 veya diğer uygun çözünürlüklü ekrana sahip telefonunuza yerleştirebilirsiniz.

Duvar kağıtları ilk olarak Samsung VN adlı Vietnamlı web sitesinde görüldü. Ancak söz konusu paylaşımı içeren konu daha sonra kaldırıldı. Ne var ki, internette yayınlanan bir şeyin kaydı kolay kolay silinmiyor. Duvar kağıtları elden ele paylaşılıyor, bir ZIP dosyası içine sıkıştırılmış görselleri siz de buradan, Media Fire aracılığıyla indirebilirsiniz.

ZIP dosyası 67 MB’lık boyuta sahip. Eğer yüksek veri miktarlı bir mobil bağlantı paketiniz yoksa, o hâlde en güzeli Wi-Fi üzerinden indirmek olacaktır. Söz konusu duvar kağıtlarını Galaxy S8+’a indirdik. Arşivde 13 adet duvar kağıdı mevcut. Ancak ne olur ne olmaz, böyle dosyaları indirmeden önce dikkatli davranmanız ve bir anti virüs uygulamasıyla ZIP dosyasını taramadan geçirmeniz yerinde olacaktır.

Bu duvar kağıtları Samsung’un telefonlarında yer vereceği türden, Galaxy S8 ve S8+’ta da benzer tarzda resimler görüyoruz. 13 duvar kağıdı içinde dört tanesi çeşitli gölgelendirmelere sahip basit gradyanlar olma özelliğini taşıyor. Diğerleriyse, epey canlı renklere sahip, tonlamalar fazla. Bir tanesinde açık mavi renkli çöl, bir başkasında ufka uzananan dağlar, diğerinde de bir göl manzarası mevcut.

Her bir duvar kağıdı 2560 x 2560 piksel çözünürlüğe sahip. Bu görüntü oranı duvar kağıdının birden fazla ekrana yayılabileceğini gösteriyor. Kullanıcı farklı ana ekran panellerine geçtiğinde görüntü de panelle birlikte ilerleyebilir, panoramik görüntü etkisi oluşturulabilir. Ayrıca yüksek çözünürlük sayesinde bu duvar kağıtlarını tablet veya dizüstü bilgisayarlarda da kullanmak mümkün olacaktır.

İLGİLİ HABERLER