Manşetler

2018 Kış Olimpiyat Oyunları için beyaz renkli Galaxy Note 8

Samsung bir önceki yıl 2016 Olimpiyat Oyunları için özel bir Galaxy S7 Edge üretmiş ve bunu olimpiyatlara katılan oyunculara dağıtmıştı. Güney Koreli üretici, ana vatanında 2018 Kış Olimpiyatları için de benzer bir adım atıyor ve bu oyunlara özel, sınırlı sayıda üretilmiş Galaxy Note 8 çıkarıyor.

Normal Galaxy Note 8 birçok renkte geliyordu, ancak beyaz onlardan bir tanesi değildi. Olimpiyat Oyunları Özel Versiyonu ise beyaz bir arka yüzeyle geliyor. Samsung, kış temalı bu telefonun bazı altın renkli hatlar barındırdığına dikkat çekiyor. Telefonun arkasında, Samsung logosunun altında bir Olimpiyat logosu da yer alıyor.

S Pen aksesuarı da telefonun yapısına uygun şekilde beyaz ve altın renkli kısımlar barındırıyor. Bunun yanı sıra telefonun ekranını süsleyen özel bir duvar kağıdı da yüklü olarak geliyor. Telefonun daha büyük boyutlara sahip kutusu da onun için özel olarak hazırlanmış.

4 binin üstünde ürünün tüm Olimpiyat oyuncularına, IOC ve POCOG ekibine verileceği söyleniyor. Paralimpik sporculara da, arkasında Paralimpik Oyunları logosunu barındıran özel versiyonlar verilecek. Samsung’un daha sonra telefonu piyasada satıp satmayacağı ise şu an için bilinmiyor.

Galaxy S7 Edge’in Olimpiyat Oyunları versiyonu daha sonra piyasaya sürülmüş, normal versiyondan biraz daha yüksek fiyatla satılmıştı. Benzer bir durum özel üretim Note 8 için de tekrarlanabilir.

İLGİLİ HABERLER