Teknoloji

Galaxy Note 8 basınç hassasiyetine sahip bir ekranla gelebilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

galaxy note 8Galaxy Note 8, 23 Ağustosta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliğine doğru geri sayım devam ederken, telefona dair yeni bilgiler de internete düşüyor. Güney Kore medyasında yer alan haberlere göre, Note 8 basınç hassasiyetine sahip bir ekran taşıyacak.

Samsung Galaxy S8 ve S8+’ta söz konusu teknolojiyi kullansa da, kısıtlı bir uygulamayı tercih etmişti. Sadece sanal ana ekran tuşunun bulunduğu bölgede basınç hassasiyetinden yararlanan şirket, böylelikle fiziksel ana ekran tuşunun hissiyatını yaşatmaya devam edebiliyor.

Note 8’in basınç hassasiyeti konusunda nasıl bir deneyim sunacağı ise hâlâ tam olarak bilinmiyor. Galaxy S8 ve S8+’taki gibi kısıtlı bir uygulamanın yanı sıra, iPhone’lardaki gibi tüm ekranın basınç hassasiyetine sahip olması da ihtimaller dahilinde yer alıyor. Daha önce çıkan dedikodular, basınç hassasiyetinin Note 8’in ekranının tamamında uygulanmasını daha muhtemel kılıyor.

Galaxy Note 8 Güney Kore’de 15 Eylülde satışa sunulabilir

Samsung’un yeni akıllı telefonu 23 Ağustosta görücüye çıkacak. Telefonun Samsung’un ana vatanı Güney Kore’de 15 Eylülde satışa sunulması bekleniyor. 6.3 inç ekran, çift arka kamera ve 6 GB RAM telefonda bulunması öngörülen özellikler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER