Teknoloji

Galaxy Note 8’in 256 GB kapasiteli özel versiyonu olabilir

Samsung Galaxy Note 8’in 256 GB depolama alanı kapasiteli bir versiyonu da çıkabilir. Ancak söz konusu versiyon sadece belirli ülkelerde satışa sunulabilir.

Samsung Galaxy S8’in 128 GB dahili hafıza ve 6 GB RAM barındıran bir versiyonunu çıkarmıştı. Ancak bunlardan sadece 150 bin adet üretilmiş ve şirketin ana vatanı olan Güney Kore’de satışa sunulmuştu.

Galaxy Note 8’in 256 GB dahili hafızalı versiyonunun daha fazla RAM ile gelmeyeceği söyleniyor. Sızıntılar konusundan güvenilir bir kaynak olduğu belirtilen Roland Quandt’ın söylediğine göre, Galaxy Note 8’in daha fazla depolama alanına sahip versiyonu da Güney Kore’ye özel olabilir. Ancak bunun son kararı henüz verilmedi.

Eğer bu dedikodu gerçeğe dönüşürse, ilk kez bir Samsung akıllı telefonunun 256 GB dahili hafızayla gelmiş olduğunu göreceğiz. Ancak bu özel versiyon telefon çok büyük ihtimalle Türkiye’de satılmayacak.

Diğer dedikodular arasında bu özel telefonun Qualcomm Snapdragon 835 ya da Exynos 8895 yongasetiyle geleceği var. 6.3 inç Super AMOLED Sonsuz Ekran ve yenilenmiş S Pen kalem de Note 8 ile ilgili olarak dillendirilen diğer dedikodular arasında bulunuyor.

Son bir dedikodu Galaxy Note 8’in Apple’ın 3D Touch’ına rakip bir özellik barındıracağı şeklindeydi. Böylelikle basınç hassasiyetli ekranla ek işlevlerin hayata geçirilmesi mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER