Manşetler

Galaxy Note 7 kılıfları daha şimdiden ön siparişe sunuldu

galaxy note 7

galaxy note 7Galaxy Note 7’nin resmi tanıtımına az bir zaman kaldı. Ancak bazı satıcılar yakında çıkacak bu akıllı telefonun aksesuarlarını satmak için epey aceleci gibi görünüyor. Bu hafta içinde Britanyalı MobileFun sitesi çeşitli Galaxy Note 7 kılıflarını ön siparişe sundu.

Listede yeni bir Galaxy cihazıyla çıkmasını beklediğimiz her türlü aksesuar bulunuyor. Clear View Cover Case kılıfın siyah, mavi ve altın renkli modellerle uyum gösterecek renk seçeneklerini görüyoruz. LED Flip Wallet Cover da aynı üç renk seçeneğiyle geliyor. Deri kılıf ve QWERTY aksesuarların ise sadece siyah renklerinin bulunduğu görülüyor. Son olarak S-View kılıfın da siyah, mavi, altın ve sarı renk seçenekleriyle sunulacağını anlıyoruz.

Samsung’un resmi aksesuarlarının yanı sıra, MobileFun çeşitli üçüncü taraf aksesuar seçeneklerini de listeliyor. Spigen ve Olixar NovaShield kılıflarının siyah, mavi, altın, kırmızı ve mavi renk seçeneklerini görüyoruz. Ayrıca Rinke’den de, aralarında çekici bir altın kılıfın da bulunduğu birkaç model sitede bulunuyor.

Galaxy Note 7’nin kavisli kenarlara sahip Quad HD ekrana sahip olması bekleniyor. İris tarayıcısı ve güncellenmiş S Pen kapasitif ekran kalemi de beklenen diğer özellikler arasında yer alıyor. Ne var ki, kılıflar sözü edilen bu dedikoduların hiçbirisini doğrulamıyor. Yeni Samsung Galaxy Note telefonunun neye benzeyeceğini net şekilde görmek için 2 Ağustostaki Samsung Unpacked etkinliğini beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER