Manşetler

Galaxy Note 7 Injustice Edition yakında resmiyet kazanabilir

galaxy note 7 injustice editionSamsung’un amiral gemisi telefonları için sınırlı sayıda üretilen özel versiyonlar hazırlaması sıra dışı bir durum değil. Asıl sıra dışı olan, Samsung’un özel versiyonlarında bir tür “takım değişikliği” yapması. Güney Koreli şirket geçmişte Marvel’ın süper kahramanlarını, özellikle de Iron Man’i tercih ediyordu. Ancak 2016 itibarıyla Samsung’un ilgisi DC Comics’e kaymış gibi gözüküyor. İnternete sızan bilgiler, Galaxy S7 edge’in ardından Galaxy Note 7 Injustice Edition adını taşıyan telefonun da yolda olduğunu gösteriyor. Weibo’da paylaşılan fotoğraflarda Galaxy Note 7, arkasına işlenen altın renkli Batman logosuyla gözüküyor.

Sıkı bir video oyun meraklısı veya DC Comics hayranı olmayanlar, söz konusu Injustice temasına aşina olmayabilir. Tam adı “Injustice: Gods Among Us” adını taşıyan bilgisayar oyunu, DC Comics’in düzenli olarak genişleyen süper ve kötü kahraman portföyünü Mortal Kombat benzeri bir dövüş ortamında bir araya getiriyor.

Samsung daha öncesinde Galaxy S7 edge için bir Injustice Edition telefonu yapmıştı. Dolayısıyla benzer bir versiyonun Galaxy Note 7 için de yapılması pek şaşırtıcı olmayacaktır. Sızan görüntülere bakıldığında Batman’in Galaxy Note 7 versiyonunda da ayrıcalıklı bir muamele gördüğü dikkat çekiyor. Arka panele yerleştirilen Batman logosuna ek olarak, telefonda Batman için özel bir tema da bulunuyor.

Galaxy Note 7 Injustice Edition standart versiyondan daha gelişmiş özelliklere sahip olabilir

Injustice Edition’ın standart Galaxy Note 7’den daha gelişmiş özelliklerle birlikte gelebileceği iddiası ise dedikoduları biraz daha ilginç hâle getiriyor. Telefonda 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza bulunacağı söyleniyor. Ancak söz konusu versiyonun sadece Çin’de piyasaya çıkması ve uluslararası pazara başka bir modelin sürülmesi de ihtimaller arasında değerlendiriliyor.

İLGİLİ HABERLER