Manşetler

Galaxy Note 7 canlı yayın detayları netleşti

galaxy note 7 canlı yayın

galaxy note 7 canlı yayınGalaxy Note 7 veya Samsung’un telafuz ettiği şekliyle Galaxy Note7 hakkında fazla bilinmeyen kalmadı. Yine de, 2 Ağustos tarihinde, yani yarın Samsung bu telefonun üstünden perdeyi kaldırdığında tüm dedikodu ve spekülasyonların nasıl gerçeğe dönüştüğünü görmek ilginç olacaktır. Tabii ki, herkesin New York şehrinde düzenlenecek etkinlikte bulunma şansı yok, ancak canlı yayını internet üzerinden takip etmek mümkün olacak. Üstelik Samsung tüm bu etkinliği 360 derece deneyimiyle takip etme fırsatı sunuyor. Böylelikle kendinizi etkinliğin düzenlendiği alandaymış gibi hissedebileceksiniz.

Şirketlerin büyük duyuruları internet üzerinden canlı yayınlaması yeni bir olay değil. Şirketler böylelikle masrafları düşük tutarak aynı anda birçok kişinin etkinliği takip etmesini sağlıyor. Samsung uzun zamandır Galaxy S veya Galaxy Note serisi amiral gemisi cihazların duyurularını canlı olarak gerçekleştiriyor. Dünya çapından birçok ilgili izleyici yayını YouTube üzerinden takip edebiliyor.

Ancak bu sefer farklı bir durum söz konusu. O da Samsung’un etkinlik canlı yayınını 360 derece yapacak olması. Bu da uzaktan izleme deneyimine yeni bir boyut katacaktır. Aslına bakarsanız, Samsung bu alanda bir ilki gerçekleştirmiyor, çünkü OnePlus geçen yıl OnePlus 2’nin tanıtımını 360 derece canlı yayınla gerçekleştirmişti.

Samsung’un avantajı ise elinde bir VR başlık ürünü bulunması ve bunu hatırı sayılır bir kitleye ulaştırmış olması. Elinde bir Gear VR ve onunla uyumlu akıllı telefon olanlar, Oculus mağazasından indirebilecekleri Unpacked 360 uygulaması üzerinden yarınki etkinliği Gear VR başlıklarıyla, 360 derece olarak izleyebilecekler.

Gear VR sahibi olmayan mobil cihaz kullanıcıları da tüm etkinliği mobil cihazları üzerinden takip edebilecekler. Android kullanıcıları http://www.samsung.com/galaxy veya Samsung’un YouTube kanalı üzerinden etkinliği takip edebilecekler. iOS cihaz sahipleri içinse tek adres YouTube uygulaması. Eğer mobildeki bu kanallar başarılı olmazsa, bir masaüstü veya dizüstü bilgisayar üzerinden açacağınız internet tarayıcısı üzerinden de Samsung Galaxy Note 7 tanıtım etkinliğini canlı olarak izleyebileceksiniz.

Samsung Unpacked etkinliği 2 Ağustos Salı günü Türkiye saatiyle akşamüstü 6’da başlayacak. New York, Londra ve Rio de Janeiro’da aynı anda etkinlikler düzenlenecek. Galaxy Note 7 ile ilgili tüm detayları en hızlı şekilde Teknoblog’da bulacaksınız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER