Manşetler

Galaxy Note 7 büyük ihtimalle böyle olacak

galaxy note 7

galaxy note 7Samsung’un gelecek Galaxy Note telefonunun henüz resmi duyurusu yapılmadı, ancak cihaz daha şimdiden birçok sızıntı ve dedikodunun konusu oldu. Son olarak popüler sızıntı kaynaklarından Evan Blass telefonun üç farklı renkte hazırlanmış basın fotoğraflarını sızdırdı.

Galaxy Note 7 olarak adlandırılacağı iddia edilen cihazın Black Onyx (siyah), Silver Titanium (gümüş) ve Blue Cora (buz mavisi) renklere sahip versiyonlarını sızdırılan fotoğrafta görüyoruz. Samsung’un bu yeni cihazı gelecek ay içinde tanıtmasını bekliyoruz ve şimdiye kadar ilk kez karşımıza çıkacak cihazların neye benzeyeceği hakkında açık bir fikre sahip oluyoruz.

Yeni Galaxy Note telefonun da 5.7 inç Quad HD Super AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. Galaxy S7 edge gibi her iki kenara da kavis yapan bir ekrana sahip olacak telefonda 6 GB RAM, 3600 mAh ile 4000 mAh arasında kapasiteye sahip bir pil ve 12 megapiksel kameranın da bulunması bekleniyor. Gelecek nesil Note telefonunda olacağı söylenen özellikler arasında iris tarayıcısı da var. Böylelikle, Samsung’un en son patent başvurularından bir tanesinde görüldüğü gibi, kullanıcılar telefonlarının ekran kilidini açmak için göz takip teknolojisinden yararlanacak.

Sızan bu yeni fotoğraflarda, cihazın ön tarafında bir sensör dikkat çekiyor. Ön kameranın her iki yanındaki açıklıkların iris tarayıcısını desteklediği düşünülüyor. Android Authority tarafından elde edilen ve cihazın fiziksel ön paneline ait olan fotoğraflarda da iris tarayıcısı için açılmış olan açıklıklar bu son görsellerle doğrulanmış oluyor.

İLGİLİ HABERLER