Teknoloji

Galaxy Note 7 sahiplerine Samsung Galaxy serisinden başka bir telefon alırken 100 dolar indirim yapılacak

türk telekom galaxy note 7

galaxy note 7Galaxy Note 7 duyurulduğunda Samsung için büyük umutlar anlamına geliyordu. Ancak telefonun lansmanından bir ay sonra yaşanmaya başlayanlar, Güney Koreli şirket için bir kabusa dönüşmüş durumda. Telefondaki aşırı ısınma ve alev alma sorununun yeni seride çözülememesi nedeniyle Samsung, önce satışları ardından da üretimi tamamen durdurma kararı almıştı. Yaşananlara neyin sebep olduğu halen araştırılıyor. Bu süreçten zarar gören müşterilerini kaybetmek istemeyen şirket, bunun için özel teklifler sunuyor.

ABD, Samsung’un Note 7 krizinden en yoğun biçimde etkilendiği ülkeler arasında üst sıralarda yer alıyor. Güney Koreli elektronik devi, kendisi için çok önemli olan bu pazarda mevzi kaybetmeyi istemiyor. Şirket bunun adına Note 7 sahiplerine alacakları yeni Galaxy serisi cihazlarında 100 dolar indirim yapacak. Söz konusu indirimden hem orijinal Note 7 sahipleri hem de değişim kampanyasına katılanlar faydalanabilecek.

Başka bir markaya yönelenler ise hem Galaxy Note 7 için verdikleri parayı geri alacak hem de Samsung kendilerine 25 dolar ödeyecek. Söz konusu kampanyanın şu an için sadece ABD’yi kapsadığını belirtmek gerekiyor. Ancak Samsung’un Note 7’nin satışa çıktığı diğer ülkelerde de benzer kampanyalar gerçekleştirmesi sürpriz olmayacaktır.

Galaxy Note 7 serisinin ardından yeni durak Galaxy S7 ve S7 edge olabilir

Yaşananlara rağmen Samsung’dan vazgeçmeyecek kitlenin önünde doğrudan Galaxy Note 7’nin muadili olacak bir cihaz bulunmuyor. Ancak Samsung’un sunduğu teklifler çerçevesinde Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge, pek çok kişinin tercihi olabileceğe benziyor.

İLGİLİ HABERLER