Manşetler

Samsung Galaxy Note 5’in sızan kutusu teknik özellikleri doğruluyor

samsung-galaxy-note-5-paket-sizinti-100815

Bu hafta içinde tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Note 5 ile ilgili olarak bilmediğimiz fazla detay kalmadı. Buna şimdi bir de Galaxy Note 5’in paketi eklendi. Paket üstünde bu telefonun teknik özelliklerini de görmek, bir açıdan daha önce gördüklerimizin onayını almak mümkün oluyor.

Galaxy Note 5’in paketine ait fotoğrafın kaynağı Tayland. Galaxy S6 ve S6 edge’in paketiyle aynı görünüme sahip olan bu paket sade ve basit görünümü ve neredeyse tamamen beyaz rengiyle dikkat çekiyor. Gümüş renkli yazılar bunun bir Galaxy Note 5 ambalajına, özellikle de 32 GB dahili hafızalı versiyona sahip olduğunu gösteriyor.

Paketin arkasında Note 5’in hemen hemen bütün önemli teknik özelliklerini bulmak mümkün oluyor. 5.7 inç Quad HD ekran, 64-bit sekiz çekirdekli işlemci, 4 GB RAM, 16 megapiksel optik görüntü sabitleme özellikli arka kamera Note 5’in başlıca özellikleri gibi görünüyor.

samsung-galaxy-note-5-sizinti-050815-1

Dahili kablosuz şarj özelliği standart olarak sunulurken, yukarıda da belirttiğimiz gibi ürünün 32 GB’lık versiyonunun kutusu fotoğraflanmış. 32 GB’nin yanı sıra 64 GB ve 128 GB’lık versiyonların da bulunacağı belirtiliyor. Yeniden tasarlanan S Pen kapasitif kalem, kavisli arka cam yüzey ve Samsung’un en yeni TouchWiz kullanıcı arayüzü de Galaxy Note 5’in diğer özellikleri arasında bulunacak gibi görünüyor.

Yukarıdaki teknik özellikler sürpriz sayılmaz, çoğu zaten daha önceki sızıntılar sayesinde öğrenilmişti. Geriye 13 Ağustosta New York şehrinde düzenlenecek etkinlikte bunların resmi doğrulamasını almak kalıyor.

İLGİLİ HABERLER