Teknoloji

Galaxy Note 20 ve Z Flip 5G için yeni renk seçenekleri

galaxy note 20

Bir zamanlar telefonların arka panelinin renk ve tasarımını kılıf veya çıkartmalar olmadan değiştirmek mümkündü. Ancak günümüzde kullanıcılar çoğunlukla ilk tercihleriyle yaşamak zorunda kalıyor. Katlanabilir telefonlar tarafında renk ve kılıf seçeneklerinin sınırlılığı ise alanı iyice daraltıyor. Samsung yeni amiral gemileri Galaxy Note 20 ve Z Flip 5G için ekstra renk seçenekleri sunarak bu durumu bir nebze de değiştiriyor.

Samsung’un 2020’deki favori renginin bronz olduğu söylenebilir. Söz konusu telefonların ikisi için de bronz renk seçeneği daha önce sunulmuştu. İki telefon için ortak sunulan bir diğer renk de Mistik Gri olmuştu.

Samsung’un Galaxy Note 20’de sunduğu yeni renk seçeneği Mistik Kırmızı adını taşıyor. Paylaşılan fotoğrafa bakıldığında kırmızının etkisi hemen hissediliyor. Samsung’un burada çok az miktarda da olsa farklı tonları kullandığı da görülüyor.

Galaxy Z Flip 5G için sunulan yeni renk seçeneği ise Mistik Beyaz oldu. İstiridye kabuğu şeklindeki tasarımıyla yeterince dikkat çeken telefon, beyaz renkle biraz daha şık hâle gelmiş gibi görünüyor.

Samsung, Galaxy Note 20 ve Z Flip 5G’nin yeni renklerini sınırlı sayıda piyasaya sürecek. Bu renkler, diğer renk seçenekleriyle aynı fiyat karşılığında satılacak.

İLGİLİ HABERLER