Teknoloji

Galaxy Note 20 Ultra sızıntıları devam ediyor

galaxy note 20 ultra

Galaxy Note 20 Ultra, kısa süre önce Samsung’un internet sitesinde görülmüştü. Note 20 serisinin en gelişmiş modeline dair sızıntılara yenileri eklenmeye devam ediyor. Şimdi de telefonun siyah renkli versiyonunu gösteren canlı fotoğraflar, @JimmyIsPromo rumuzlu Twitter kullanıcısı tarafından paylaşıldı.

Fotoğraflarda Note 20 Ultra’nın ekranının bir bölümünü ve siyah renkli parlak arka panelini gösteriyor. Arka panel, parlak görüntüsü ve arka kamera tasarımı itibarıyla Samsung’un Galaxy S20 serisi telefonlarını da hatırlatıyor.

Note 20 Ultra’nın üçlü arka kamera sistemine de yeni fotoğraflar sayesinde daha yakından bakmak mümkün oluyor. Alttaki üçüncü kameranın periskop zum kamera olduğu ve S20 Ultra’nın kamerasında yer alan “Space Zoom 100X” ibaresinin bulunmaması dikkat çekiyor.

@JimmyIsPromo, telefonla ilgili başka bilgiler vermekten de geri kalmadı. Note 20 Ultra’da S Pen yuvasının ve hoparlör ızgarasının USB-C girişinin soluna taşınacağı, güç ve ses kontrol tuşlarının ise yeniden telefonun sağ kenarına döneceği belirtildi.

Galaxy Note 20 serisine dair haberler Ultra ile sınırlı değil. Galaxy Note 20 Plus da ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) tarafından onaylandı. Bu onay telefonun 5 Ağustos’ta gerçekleştirilmesi beklenen tanıtımdan kısa süre sonra piyasaya çıkmaya hazır olduğunu gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER