Teknoloji

Galaxy Note 20 Ultra Samsung’un web sitesinde görüldü

Galaxy Note 20 Ultra Samsung'un web sitesinde görüldü

Samsung gelecek nesil amiral gemisi telefonu Galaxy Note 20 Ultra’yı sızdırmış olabilir. Henüz tanıtımı gerçekleştirilmemiş bir Galaxy Note cihazı şirketin resmi Rusya web sitesinde görüldü. Tabii ki, biz bu haberi hazırlarken kontrol ettiğimizde söz konusu sayfa çoktan kaldırılmıştı.

Henüz doğrulanmamış olsa da, fotoğraflarda görülen bakır renkli telefon Samsung’un yeni amiral gemisi telefonu olacak. Kamera dizisi içinde katlı zum lens yer alırken tasarım da bu yılın başlarında çıkan Galaxy S20 Ultra’nınkine epey benziyor.

The Verge sitesinin belirttiğine göre, görüntüler gerçekten de Samsung Rusya’nın web sitesinde Galaxy Note 8 için açılmış sayfada görülmüş. Arka planda “Gelecek nesil Note’u keşfedin” şeklinde Türkçeleştirebileceğimiz bir mesaj yer alıyor. Buna tıklatıldığında ise Galaxy Note 10 ile ilgili sayfa açılıyor. Uyumsuz renkler dikkate alındığında, Samsung’un sitesini tasarlayanlar yanlış sayfa unsurlarını kullanmış ve gelecek nesil Galaxy Note 20’nin fotoğraflarına yanlışlıkla yer vermiş.

Galaxy Note 20 Ultra Samsung'un web sitesinde görüldü

Diğer kanıt da bu telefonun Galaxy Note 20 Ultra olduğunu doğruluyor. Samsung sızıntılarıyla bilinen Ice Universe, Note 20’nin bakır renk seçeneğiyle çıkacağını kaydetti. Samsung’un sitesinde görünen telefon tasarımı, daha önce tweetlenen Note 20 Ultra kılıfıyla da örtüşüyor.

Samsung son birkaç yıldır Galaxy Note serisi telefonlarını ağustos ayı içinde tanıtıp yaz bitmeden de piyasaya sunuyor. Lansman yaklaştıkça bu telefonun daha fazla miktarda sızıntısını görürseniz hiç şaşırmayın.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER