Teknoloji

Galaxy Note 20 Ultra gerçek hayattan fotoğraflarla ilk kez görüldü

Samsung’un henüz duyurusu yapılmamış Galaxy Note 20 Ultra modeline ait olduğu iddia edilen fotoğraflar bir YouTube yapımcısı olan Jimmy Is Promo tarafından paylaşıldı. Gerçek hayattan fotoğraflar sayesinde yeni Note serisi cihazı ilk kez görmüş oluyoruz. Samsung yeni Galaxy Note telefonlarını her yılın ağustos ayında tanıtmayı tercih ediyor. Bu yıl da aynı beklenti mevcut durumda.

Her ne kadar fotoğraflar doğrulanamasa da, daha önce Samsung’un kendi web sitesinde görülen cihaza çok benziyor. Ayrıca ilk kez telefonun önden görünüşünü görme fırsatı elde ediyoruz. Ekranın tepesinde ortalanmış bir kamera deliği bulunuyor.

Ayrıca Note 20 Ultra’nın ses tuşları ve güç butonu da cihazın sağ kenarında yer alacak gibi görünüyor. Bu açıdan S20 serisiyle benzerlik var. Geçen yılın Note 10 modelinde ise bunlar cihazın sol tarafında yer alıyordu. Ayrıca Jimmy Is Promo, S Pen yuvasının ve alt hoparlörün de şarj portunun soluna taşındığını iddia ediyor. Genel olarak geçen yılın cihazına göre yapılan değişiklikler büyük görünmüyor.

Telefonun arkasında ise daha önce sızıntılarını gördüğümüze benzer bir kamera şablonu bulunuyor. Arka kamera modülünde katlanabilir zumlu lens bulunuyor. SamMobile ise sağ taraftaki sensörün Uçuş Süresi sensörü veya lazer otomatik odak sensörü olabileceğini belirtiyor. Yazılım tarafında ise Samsung’un One UI kullanıcı arayüzünün 2.5 numaralı versiyonuyla çalıştığı belirtiliyor.

Samsung Galaxy Note telefonlarını ağustos başlarında duyurduktan sonra yaz sonlarında piyasaya sürer. Küresel salgın nedeniyle gecikme yaşanması, resmi bir açıklamadan sadece birkaç hafta uzakta olabileceğimiz anlamına geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER