Teknoloji

Galaxy Note 20 tasarımı üç boyutlu görüntüyle ortaya çıktı

Galaxy Note 20 tasarımı üç boyutlu görüntüyle ortaya çıktı

Samsung Galaxy Note 20, 5 Ağustos’ta tanıtılacak Galaxy Note 20 serisi içinde Note 20 Ultra’nın biraz daha kırpılmış bir versiyonu olacak. Popüler sızıntı kaynaklarından Evan Blass sayesinde bu cihazın 360 derece taslak görüntüsünü görüyoruz.

Taslak görüntü sayesinde cihazın Ultra’da beklediğimize nazaran daha düz bir ekrana sahip olacağını gösteriyor. Aynı zamanda Ultra’nın kamera modülünde yer alacak dördüncü sensör Note 20’de bulunmayacak. Bu dördüncü sensörün 3D Uçuş Süresi ya da lazer otomatik odak olacağı tahmin ediliyor.

Galaxy Note 20 Ultra hakkında sayısız sızıntı sayesinde birçok alanda bilgi sahibi olduk. Sızıntılar arasında Samsung’un kendi web sitesinden yapılan ve aynı zamanda cihazın erken ön inceleme videosu vardı. Buna rağmen standart Note 20 modeli hakkında çok az şey biliyoruz. Ice Universe rumuzlu sızıntı kaynağı sayesinde bu cihazın bazı fotoğraflarını ve kamera modülünün çizimini görmüştük. Ancak Blass’in paylaştığı taslak sayesinde tüm tasarım hakkında daha fazla fikir sahibi oluyoruz.

Bunlardan ayrı olarak, son sızıntılar Note 20’nin ABD’de satılacak versiyonunda Snapdragon 865 işlemcinin bulunacağını işaret ediyor. Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu pek çok ülkede ise kendi yapımı Exynos 990 işlemciyle çıkacak. Note 20 Ultra gibi, telefonla birlikte serinin simgesel aksesuarı S Pen kapasitif ekran kalemi de gelecek.

Galaxy Note 20 serisi 5 Ağustos’ta düzenlenecek bir Samsung Unpacked etkinliğiyle tanıtılacak. Galaxy Note 20 tanıtımı etkinliğinde beklenen cihazlarla ilgili detayları burada okuyabilirsiniz. Beklentiler arasında Galaxy Buds Live kablosuz kulaklık, Galaxy Tab S7 tablet, Galaxy Watch 3 akıllı saat ve Galaxy Z Flip’in 5G versiyonu da bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER