Manşetler

Samsung Galaxy Note 20 tanıtım etkinliğini canlı izleyin (Saat 17.00’de)

Samsung Galaxy Note 20 tanıtım etkinliğini canlı izleyin (Saat 17.00'de)

Haftalardır karşımıza çıkan dedikodu ve sızıntıların ardından nihayet Samsung Galaxy Note 20 serisiyle tanışıyoruz. Samsung Unpacked etkinliği bugün saat 17.00’de başlayacak. Bu etkinlikte dedikodusu yapılan iki modeli, Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra’yı görmeyi planlıyoruz. Galaxy Note 20 tanıtımı canlı yayın için doğru yerdesiniz. Etkinliği yukarıdaki video penceresi aracılığıyla bugün saat 17.00’den itibaren canlı olarak izleyebilirsiniz.

Samsung Unpacked etkinliğinde sadece Note 20 serisiyle tanışmayacağız. Aynı zamanda Samsung’un Galaxy Tab S7 tabletini, Galaxy Watch Active 2 akıllı saatini tanıtması bekleniyor. Aynı zamanda Galaxy Z Fold 2 ve Galaxy Z Flip 5G gibi cihazlarla ilgili duyuruların da bu etkinlikte yapılmasını bekliyoruz.

Bunun dışında Samsung’un cihazlarında sunmayı planladığı yeni özelliklerle ilgili detayları da Unpacked etkinliğinde göreceğiz. Canlı yayını bu sayfa üzerinden takip ederken yeni cihazlarla ilgili detayları da Teknoblog.com’daki haberlerimizde ve sosyal medya hesaplarımızdaki paylaşımlarda bulabilirsiniz.

Galaxy Note 20 tanıtım etkinliği: Hangi cihazlar tanıtılacak, tahminler burada

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER