Teknoloji

Yeni Galaxy Note 20 sızıntısı düz ekran iddiasını destekliyor

Galaxy Note 20 serisi hakkındaki son sızıntılardan biri, Samsung’un serinin standart modelinde düz ekranı tercih edebileceği iddiasını gündeme getirmişti. Bu iddianın sahibi olan ünlü duyumcu Ice Universe, şimdi de iddiasını destekleyecek iki fotoğraf paylaştı.

Söz konusu fotoğraflarda Note 20 için hazırlanmış iki kılıf görülüyor. Biri şeffaf, diğeri ise siyah olan bu kılıflara dikkatle bakıldığında düz ekranlı bir cihaz için hazırlandıkları anlaşılıyor.

Note 20 için hazırlanan taslaklar internete sızsa da, pek fazla detay görülmemişti. Kılıf fotoğrafları ekran tasarımı konusunda daha net bir fikir edinmeye yardımcı oluyor. Samsung’un Note 20 Plus’ta kavisli bir ekrana yer vermesi beklenirken, Ice Universe seri için geniş ölçekli üretimin yakında başlayabileceğini belirtti.

galaxy note 20

Serinin her iki üyesinde de 120Hz yenileme oranına sahip ekranların bulunması bekleniyor. Note 20’de Full HD olan ekran çözünürlüğünün Note 20 Plus’ta QHD olacağı söyleniyor. Samsung’un en azından Note 20 Plus’ta 108 megapiksel kamera sensörüne yer vermesi de beklentiler arasında yer alıyor.

Galaxy Note 20 ve Note 20 Plus’ın 5 Ağustos’ta düzenlenecek etkinlikte tanıtılacağı söyleniyor. Çevrimiçi ortamda gerçekleştirilecek bu etkinlikte Samsung’un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Fold 2’nin de gözler önüne çıkacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER