Teknoloji

Galaxy Note 20 Plus kılıfı tasarım dedikodularını doğruluyor

galaxy note 20 plus

Samsung Galaxy Note 20 serisiyle ilgili sızıntı ve dedikodular çok uzun süredir etrafta dolaşıyor. Bu sayede resmi duyurudan önce kullanıcıları ne gibi özelliklerin ve nasıl bir tasarımın beklediği konusunda fikir edinmek mümkün oluyor. Bu sızıntılara son olarak Galaxy Note 20 Plus için hazırlandığı söylenen bir kılıf eklendi.

Söz konusu kılıfa ait fotoğraflar ünlü duyumcu Ice Universe tarafından paylaşıldı. Bu fotoğraflar, Note 20 Plus hakkında daha önce ortaya çıkan bazı sızıntıları doğrulayan işaretler barındırıyor.

Note 20 Plus kılıfının arkasındaki kamera bölümünde üçü büyük, ikisi ise küçük beş adet delik bulunuyor. Büyük deliklerin kameralara ait olduğu kolaylıkla anlaşılıyor. Küçük deliklerden birisinin ise daha önce varlığı gündeme gelen Uçuş Süresi (ToF) sensörüne ait olduğu anlaşılıyor. Diğer sensörün de LED flaşa ait olduğunu anlamak çok zor olmuyor.

Kılıfın alt kısmını gösteren fotoğraflarda ise alt kenarda dört delik görülüyor. Bunlardan birinin mikrofona, birinin USB-C girişine, birinin hoparlöre ve birinin de S Pen’i gösterdiği anlaşılıyor. Ancak eski Note telefonlarla aradaki bir fark da hemen anlaşılıyor. Note 20 serisinde S Pen yuvasının alt kenarın sağından soluna taşındığı görülüyor. Bu değişimin telefonun iç tasarımındaki farklılıktan kaynaklanabileceği belirtiliyor.

Galaxy Note 20 Plus ile tanışmak için ağustos ayına kadar beklemek gerekecek gibi görünüyor. Samsung’un Note 20 serisini 5 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinlikte gözler önüne çıkaracağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER