Teknoloji

Galaxy Note 20, Fold 2 ve Z Flip 5G’nin çıkış tarihleri için yeni iddia

Galaxy Note 20 Plus sızıntısı büyük kamera çıkıntısını gösteriyor

Samsung’u ağustos ayından itibaren oldukça hareketli günler bekliyor gibi görünüyor. Güney Koreli şirketin Galaxy Note 20, Fold 2 ve Z Flip 5G telefonlarını ağustos ayının başlarında düzenleyeceği çevrimiçi etkinlikte tanıtması bekleniyor. Ancak iddialara göre, bu üç telefon aynı anda piyasaya çıkmayacak.

Güney Kore medyası, Samsung’un bu üç telefonun çıkışı için farklı bir takvim uygulayacağını iddia ediyor. Buna göre, ilk olarak ağustos ayı içinde Note 20 serisinin üyeleri raflardaki yerini alacak. Serinin Note 20 ve Note 20 Plus olmak üzere iki üyeden oluşması beklenirken, çeşitli kaynaklarda Samsung’un Note 20 Ultra isimli bir model de sunabileceği belirtiliyor.

Samsung’un yeni katlanabilir telefonlarının piyasaya çıkışı içinse eylül ayı işaret ediliyor. Hem Galaxy Fold 2’nin hem de Galaxy Z Flip 5G’nin sonbaharda kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Galaxy Fold 2’nin 7.6 inç büyüklüğünde, 120Hz yenileme hızına sahip bir katlanabilir ekrana sahip olması bekleniyor. Ön ekranın çözünürlüğünün 4.7 inçten 6.2 inçe çıkması ve büyük çentiğin yerini küçük kamera deliğinin alması, Galaxy Fold 2’ye selefine karşı avantaj sağlayacak gibi görünüyor.

Galaxy Z Flip 5G’nin ise tasarım bakımından orijinal versiyondan farklı olması beklenmiyor. Bu model Qualcomm Snapdragon 865 ve bu işlemcinin mümkün kıldığı 5G desteğiyle orijinal versiyonundan ayrılacağa benziyor.

Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2 ve Galaxy Z Flip 5G hakkındaki sızıntılar önümüzdeki dönemde de teknoloji dünyasının gündeminde önemli bir yer tutacak gibi görünüyor. Bu telefonların tanıtım tarihinin 5 Ağustos olması beklense de, Samsung’dan hâlâ resmi bir açıklama gelmiş değil.

İLGİLİ HABERLER