Teknoloji

Galaxy Note 20 FE için Samsung’dan ilk ipuçları

samsung galaxy note 20 ultra fe

Galaxy Note 20 serisinin satışlarının Samsung’u pek memnun etmediğine dair dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Güney Koreli şirketin bu nedenle en yeni amiral gemisi serisi için üretim hedefini aşağıya çektiği söyleniyor. Samsung’un Note 20 serisi için de tıpkı S20 serisinde yaptığı gibi bir Fan Edition (FE) modeli çıkarmaya hazırlandığı konuşuluyor. Galaxy Note 20 FE hâlâ bir spekülasyondan ibaret olsa da, Samsung’dan telefonun varlığını doğrulayan bazı işaretler gelmiş durumda.

Samsung, ilk FE telefonunu Galaxy Note 7 fiyaskosunun etkisini azaltmak için çıkarmıştı. Ancak şirket daha sonra bu etiketi daha iyi karşılanan, yine de biraz tartışma yaratan bir modelde kullanmıştı. Galaxy S20 FE, S20’nin baz modelininkine yakın bir deneyimi daha uygun bir fiyat karşılığında sunmuştu.

Güney Koreli şirketin aynı yolu takip etmesi durumunda Note 20 FE’nin de benzer bir yapıda olması muhtemel görünüyor. Samsung’un internet sitesinde de Note 20 FE’nin varlığına işaret eden iki ipucu bulunuyor. Ancak bu ipuçlarının bir yazım hatası olabileceği ihtimali de dile getiriliyor.

Akıllara gelen ilk soru, Note 20 FE’nin kullanıcılara neler vadedeceği oluyor. Standart Note 20, S Pen’li bir telefonun inebileceği en düşük nokta gibi görülüyor. Daha da aşağıya inmenin Galaxy Note serisinin imajını sarsabileceği belirtiliyor.

Galaxy Note 20 FE, Samsung’un 2021’in başındaki çıkış takvimine pek uymuyor gibi görünüyor. Şirketin 2021’de amiral gemisi Galaxy S21 serisini normalden daha erken çıkarması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER