Teknoloji

Galaxy Note 20’nin ekranı için önemli iddia

Galaxy Note 20 Plus sızıntısı büyük kamera çıkıntısını gösteriyor

Samsung Galaxy Note 20, yaz döneminin merakla beklenen akıllı telefonları arasında başı çekiyor. Güvenilir duyumcu Ice Universe, Note 20’nin ekranıyla ilgili dikkat çekici bir iddiayı gündeme getirdi. Ice Universe tarafından yapılan paylaşıma göre, Note 20’de düz bir ekran tercih edilecek.

Samsung son olarak Galaxy Note 5’te düz bir ekrana yer vermişti. Daha sonra çıkan tüm modellerde kavisli ekran tercih edilmişti. Şirket kısa bir süre sonra Galaxy S serisinde de “Edge” modellerinden vazgeçmiş ve kavisli ekranı standart bir özelliğe dönüştürmüştü.

Güney Koreli şirket, kısa süre önce kavisli ekran stratejisini yeniden değerlendirmeye başlamıştı. Galaxy S10e, S10 Lite ve Note 10 Lite modellerinde düz ekranlara yer verilmişti.

Ancak Samsung’un Note 20’nin Plus versiyonunda kavisli ekranı tercih etme ihtimalini unutmamak gerekiyor. Ice Universe’ün paylaşımında Note 20 Plus konusunda herhangi bir bilgi yer almıyor. Güney Koreli şirketin kavisli ekranı gerçek amiral gemisine özgü bir özellik olarak sunması sürpriz olmayacaktır.

Galaxy Note 20 serisinin tanıtımı için oklar 5 Ağustos’u işaret ediyor. Samsung’un aynı etkinlikte yeni katlanabilir telefonu Galaxy Fold 2’yi de tanıtabileceği söyleniyor. Bu telefonda Note serisine benzeyen özelliklerin bulunacağı iddia edilse de, son haberler bu iddiayı boşa çıkaracak türden.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER