Teknoloji

Galaxy Note 10 ve Note 10+ için bir sızıntı daha

galaxy note 10

Samsung Galaxy Note 10 ve Note 10+ hakkındaki sızıntıların sayısı sürekli olarak artıyor. Bunların en yenisi, telefonların renk seçeneklerini gösteriyor. Sızıntının ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılması, doğru olma ihtimalini biraz daha yükseltiyor.

Blass tarafından paylaşılan fotoğraflar, Note 10 ve Note 10+’ın siyah, beyaz ve inci olmak üzere üç farklı renk seçeneğinin olacağını gösteriyor. İnci renginin ışığa göre değişen bir görünüme sahip olacağını belirtmekte fayda var.

Blass’in paylaşımı, Note 10 ve Note 10+’ın görsel farklarını da ortaya koyuyor. Note 10+’ta LED flaşın hemen altında Uçuş Süresi (ToF) kamerası göze çarpıyor. Fotoğraflarda görülen S Pen ise Note 10+’ın boyut olarak Note 10’dan daha büyük olduğunu anlamayı kolaylaştırıyor. S Pen’in boyutunda bir değişiklik olmasa da, cihazın içindeki ekstra alanın daha büyük pil tarafından kullanılması bekleniyor.

Galaxy Note 10 ve Note 10+ 7 Ağustos’ta tanıtılacak

Fotoğrafların gösterdiği bir diğer dikkat çekici unsur ise güç butonunun telefonun sağ kenarından sol kenarına taşınması. Güç butonu Note 10 serisiyle birlikte Bixby tuşunun yerine yerleşecek. Bixby tuşunun bazı özellikleri de güç butonuna entegre edilecek.

Galaxy Note 10 ve Note 10+, Samsung’un 7 Ağustos’ta New York’ta gerçekleştireceği etkinlikte resmen gözler önüne çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER