Manşetler

Galaxy Note 10 Plus ve Galaxy Watch Active 2’ye ait yeni sızıntılar

galaxy note 10 plus

Yeni bir Samsung Galaxy Note 10 Plus fotoğrafı sızdı. Bu fotoğraf, 7 Ağustos’ta resmi tanıtımının yapılmasını beklediğimiz telefonun özellikle üst kısmının neye benzediğini gözler önüne seriyor. Aynı zamanda Galaxy Watch Active 2 modeline de bir bakış atma fırsatı yakalıyoruz.

Twitter’ın tanınmış sızıntı kaynaklarından Evan Blass, bu habere konu olan fotoğrafları paylaştı. Fotoğraftaki telefon daha önce gördüğümüz Note 10 sızıntıları ve dedikoduları ile örtüşüyor. Özellikle de birkaç gün önce gelen ve daha büyük ekranlı Galaxy Note 10 Plus hakkında detaylı fikir veren fotoğraflarla örtüşüyor.

Bu fotoğraf aynı zamanda Note 10 Plus’ın tepesine de bakış atmamızı sağlıyor. Ön tarafta, ekranın üst kısmının ortasına yerleştirilmiş selfie kamerasını görüyoruz. Aynı zamanda telefonun tasarımı hakkında da bazı ipuçları elde ediyoruz. microSD / SIM kart yuvası Samsung Galaxy Note 9 modelininkiyle aynı yerde bulunuyor. Ancak mikrofon ortaya çekilmişe benziyor.

İlginç bir ayrıntı da, Galaxy Note 9’un yuvarlatılmış üst ve alt kenarlarından farklı olarak, Note 10’un en azından üst kenarının düz biçimde gelecek olması. Bu yapı ekranın ön yüzün sınırlarına kadar yayılmasına önemli oranda katkısı olacaktır.

Galaxy Watch Active 2 fotoğrafı da var

Blass, Galaxy Note 10 Plus fotoğrafının yanı sıra Samsung Galaxy Watch Active 2’ye ait bir fotoğraf da paylaştı.

galaxy watch active 2

Bu fotoğrafta akıllı saati orijinal Samsung Galaxy Watch Active modeliyle öne çıkan lastik kayışla birlikte görüyoruz. Aynı dairesel gövde tasarımı ve sağ kenarda iki adet fiziksel tuş korunacağa benziyor.

Blass’ın güvenilirliğini dikkate alırsak, 7 Ağustos’ta göreceğimiz Galaxy Note 10 ve Galaxy Watch Active 2’nin bunlardan farklı olmayacağını söyleyebiliriz.

İLGİLİ HABERLER