Teknoloji

Galaxy Note 10 Plus’a özel Star Wars dokunuşu

samsung galaxy note 10 plus

Star Wars serisinin en yeni filmi “The Rise of Skywalker” (Skywalker’ın Yükselişi) önümüzdeki ay vizyona girecek. Son birkaç yıldır vizyona giren pek çok büyük filmde olduğu gibi, yeni Star Wars filmi de beraberinde özel ve güçlü bir telefon getiriyor. Yeni Star Wars filmi için bu telefon özel üretim bir Samsung Galaxy Note 10 Plus oldu.

Galaxy Note 10 Plus‘ın özel Star Wars versiyonu, Kylo Ren‘in karanlık tarafla yüzleşmesine uygun olarak siyah ve kırmızı renklerin öne çıktığı bir kasaya sahip. Telefondaki grafik ve sesleri de özelleştiren Samsung, kullanıcılara bir de özel Kylo Ren kılıfı sunacak. Galaxy Buds ve metal koleksiyon rozeti de kutudan çıkacaklar arasında bulunuyor.

Bu özel telefona sahip olmak isteyenlerin ise yüksek bir bedel ödemeye hazır olması gerekiyor. Galaxy Note 10 Plus’ın Star Wars versiyonu, önümüzdeki ay aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 15 ülkede satışa sunulacak.

Samsung Galaxy Note 10 Plus Star Wars versiyonu için ne kadar ödemek gerekecek?

Telefonun ABD’deki fiyat etiketinde 1300 dolar yazacak. Türkiye fiyatı konusunda henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak Galaxy Note 10 Plus’ın standart versiyonu Türkiye’de 11 bin 399 TL karşılığında satılıyor. Özel Star Wars versiyonunun bundan biraz daha yüksek bir fiyatla satılması muhtemel görünüyor.

Note 10 Plus için hazırlanan Star Wars versiyonu, serinin dokuzuncu filminin vizyona gireceği 20 Aralık tarihinden önce satışa sunulmuş olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER