Teknoloji

Galaxy Note 10 ve Note 10+’ın ekran boyutları doğrulandı

galaxy note 10

Samsung Galaxy Note 10, çok yakında resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefona dair sızıntılara ise hâlâ yenileri ekleniyor. Bu sızıntılar sayesinde telefonun renk seçeneklerini, kulaklık jakı taşıyıp taşımadığını görmek mümkün olmuştu. En son sızıntı ise Note 10 ailesindeki telefonların ekran boyutlarını doğruluyor.

Note 10’un ekran boyutlarını doğrulayan İngiliz perakende sitesi Mobile Fun oldu. Samsung tarafından kılıf üreticisi Olixar’a gönderilen maketleri inceleyen Mobile Fun ekibi, telefonların ekran boyutlarını ortaya çıkardı. Kullanılamayan maketlerde yapılan ölçüme göre; Note 10’da 6.3 inç, Note 10+’ta ise 6.8 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor.

Olixar’ın Note 10 ve Note 10+ için hazırladığı kılıflar da Mobile Fun tarafından satışa sunulmuş durumda. Hâlihazırda potansiyel Note 10 sahiplerine dört farklı seçenek sunuluyor. Bu seçenekler Karbon Fiber, mavi renkli Jel kılıf, ultra ince şeffaf kılıf ve siyah renkli, dayanıklı FlexiShiled. Kılıfların hepsinde dikey kamera sistemi ve sol kenardaki güç butonu için boşluk bulunduğu görülüyor.

Galaxy Note 10 ve Note 10+ 7 Ağustos’ta tanıtılacak

Note 10+’ın QHD+ çözünürlüklü bir ekrana sahip olması bekleniyor. Standart Note 10’un ise Full HD+ çözünürlüklü bir panel taşıyacağı söyleniyor. Super AMOLED panellerin orta üst kısmında ön kameraya ev sahipliği yapan bir deliğin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Galaxy Note 10 serisiyle ilgili tüm detayları görmek içinse 7 Ağustos’a kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER