Teknoloji

Galaxy Note 10 Lite sızıntısı dikkat çekici detayları gösteriyor

galaxy note 10 lite

Samsung, Galaxy Note 10 serisini geçtiğimiz ağustos ayında tanıtmıştı. Şirketin bu seriye bir cihaz daha ekleyeceğine dair dedikodular da bundan kısa bir süre sonra etrafta dolaşmaya başlamıştı. Galaxy Note 10 Lite adını taşıması beklenen bu cihaza ait olduğu söylenen tanıtım fotoğrafları da internete sızdı.

Note 10 Lite’ta ön kamera yine ekranın orta üst kısmındaki deliğe yerleştirilecek gibi görünüyor. Ancak arka kamera sisteminin diğer Note 10 modellerinden farklı olması hemen göze çarpıyor. Note 10 ve Note 10+’ta dikey bir kamera sistemi kullanan Samsung’un Note 10 Lite’ta üçlü arka kameranın ve eşlik eden flaşı dikdörtgen bir şekilde dizmeyi tercih ettiği görülüyor.

Note 10 Lite’ın arka kamera sistemi, akıllara iPhone 11 ve Google Pixel 4 gibi telefonları da getiriyor.

galaxy note 10 lite

Sızan fotoğraflar, Samsung’un Note 10 Lite’ta da S Pen’den vazgeçmeyeceğini gösteriyor. Galaxy Note serisinin alametifarikası olan S Pen’in Note 10 Lite’ta telefonun rengine uygun olarak kırmızı, siyah ve mavi gibi renklerle kullanıcıların karşısına çıkacağı görülüyor.

S Pen Galaxy Note 10 Lite ile biraz daha gelişebilir

Note 10 Lite’taki S Pen, başka yönleriyle de seleflerinden farklı olacağa benziyor. Note 10 Lite için hazırlanan bir Bluetooth sertifikası, telefonun Bluetooth 5.1 desteğine sahip olacağını gösteriyor. Bu da telefonun S Pen’in hava hareketleri gibi özelliklerdeki konumlamasını daha doğru yapabileceği anlamına geliyor.

galaxy note 10 liteWinFuture tarafından paylaşılan fotoğraflar, Note 10 Lite’ın özellikleri konusunda pek fazla bilgi vermiyor. Dolayısıyla Note 10 Lite ve serinin diğer üyeleri arasındaki farklar konusunda şimdiden bir şey söylemek pek mümkün değil. Ancak “Lite” etiketinin varlığı, bu cihazın Note 10 ve Note 10 Plus’a kıyasla biraz daha “az güçlü” olacağı anlamına geliyor

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER