Teknoloji

Galaxy Note 10 için bir işaret de Samsung’un zirvesinden geldi

Samsung Galaxy Note 10
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Galaxy Note 10 için Samsung cephesinden bir işaret daha geldi. Bu işaretin en tepeden gelmiş olması ise telefonun varlığı ve ismi konusunda tüm şüpheleri ortadan kaldırıyor. Note 10’un adı daha önce şirketin sunumlarının birinde görülmüştü. Şimdi de Samsung’un mobil biriminin CEO’su DJ Koh telefondan ismini anarak bahsetti.

Bir yuvarlak masa toplantısında Bixby ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Koh, cevabının sonunda “ve Note 10’umuz da Bixby için yeni bir dönemi başlatacak” ifadesini kullandı. Note 10 ile birlikte Bixby’ye yeni özelliklerin eklenip eklenmeyeceği şimdilik bilinmiyor. Koh’un Bixby’nin Note 10’daki varlığını hatırlatmak için de böyle bir ifade kullanış olabileceği belirtiliyor.

Bu konuda merak edilen cevapları duymak içinse çok beklemek gerekmeyecek gibi görünüyor. Galaxy Note 10’un 7 Ağustos itibarıyla resmen tanıtılması bekleniyor. Yine de, Samsung’dan bu konuda resmi bir açıklama veya ipucu gelmediğini hatırlamakta fayda var.

Samsung’un Note 10’da Sonsuz-O ekrana yer vermesine de neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Bu konudaki ipuçları, Note 10 adının geçtiği sunumda da görülüyor. Note 10’un Sonsuz-O ekranındaki kamera deliğinin, S10 ve S10+’tan farklı olarak, panelin üst orta kısmında bulunacağı belirtiliyor. Bu konuda da Samsung tarafından şimdilik somut bir ipucu verilmiş değil.

Galaxy Note 10, Samsung’un akıllı telefon portföyünün amiral gemilerinden biri olacak. S10+ ve S10 5G modellerinde çift ön kameraya yer veren Güney Koreli şirketin Note 10’da da benzer bir tercihte bulunması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER