Teknoloji

Galaxy Note 10’un resmi aksesuar listesi ortaya çıktı

Samsung Galaxy Note 10

Samsung‘un müstakbel amiral gemisi Galaxy Note 10 ile ilgili sızıntılara sürekli olarak yenileri ekleniyor. Bu sızıntıların en yenisi, Note 10 için hazırlanan resmi kılıf ve aksesuarların listesini gösteriyor. MobileFun tarafından ortaya çıkarılan listede Note 10’un aksesuarları, İngiltere’deki satış fiyatlarıyla birlikte sıralanıyor.

Listede sıra dışı bir kılıf veya aksesuarın izine rastlanmıyor. Listedeki kılıf ve aksesuarların hemen hemen hepsi, daha önce piyasaya çıkan Samsung markalı telefonlarla da sunulmuştu. Yine de, listenin henüz resmiyet kazanmamış bir telefon için hazırlanmış olması, haber değerini artırıyor.

Listede Davinci 1 ve Davinci 2 olarak iki kod adının görülmesi dikkat çekiyor. Davinci 1’in Note 10’un standart versiyonu olduğu düşünülüyor. Davinci 2’nin ise Galaxy Note 10 Pro veya 5G bağlantılı modeli temsil ettiği belirtiliyor. Note 10 Pro’nun aynı zamanda 5G destekli bir versiyonunun bulunması ihtimalinin de bir hayli yüksek olduğunu belirtmekte fayda var.

galaxy note 10Aksesuar listesinin büyük çoğunluğunu farklı türdeki kılıflar oluşturuyor. Listede LED View, LED, Clear View, Deri ve Silikon kılıf seçeneklerinin varlığı göze çarpıyor. Her kılıfın yanında “Davinci 1” veya “Davinci 2” şeklindeki ibareyi ve fiyatları görmek mümkün oluyor. Kılıfların fiyatları ise 24.99 pounddan 59.99 pounda kadar uzanıyor.

Samsung’un kılıflar için sunduğu renk yelpazesi de oldukça geniş. Gümüş, pembe, kırmızı, siyah, beyaz ve gri kılıflar Galaxy Note 10 ile birlikte kullanıcılara sunulacak. Deri kılıflarda ise mavi ve kahverengi gibi seçenekler kullanıcıların karşısına çıkacak.

Samsung Galaxy Note 10, büyük ihtimalle 7 Ağustos‘ta düzenlenecek tanıtım etkinliğinde resmiyet kazanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER