Teknoloji

Galaxy Note 10 fiyatı ile ilgili dikkat çeken paylaşım

samsung galaxy note 10

Samsung Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus tanıtımına günler kala, Twitter’da art arda yeni sızıntılar ve ipuçları gelmeye devam ediyor. Son olarak popüler sızıntı kaynaklarından bir tanesi Galaxy Note 10 fiyatı hakkında dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Twitter’ın son zamanlarda adını daha sık duymaya başladığımız duyumcularından olan Ishan Agarwal, Galaxy Note 10 Avrupa fiyatları ile ilgili bilgiler paylaştı. Buna göre Galaxy Note 10’un başlangıç modeli 256 GB kapasiteli olacak. Yurt dışı fiyatı da 949 avro olarak bekleniyor. Samsung’un yeni akıllı telefonlarını 128 GB kapasite yerine 256 GB başlangıç kapasitesiyle sunacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy Note 10+’ın temel konfigürasyonun fiyatı ise 1049 avro olacak. 256 GB kapasiteli versiyonun yanında bir de 512 GB’lık kapasiteye sahip seçeneğin bulunması bekleniyor. Bu model için yurt dışı fiyatı 1199 avro olarak veriliyor.

Galaxy Note 10 serisi 7 Ağustos Çarşamba akşamı tanıtılıyor. Detaylar ve yeni Note 10 serisi ile ilgili izlenimlerimizi çarşambayı perşembeye bağlayan gece Teknoblog’da bulacaksınız.

İLGİLİ HABERLER