Teknoloji

Galaxy Note 10’un ekran tasarımı için ipucu ekran koruyucusundan geldi

galaxy note 10
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy Note 10 hakkındaki dedikodu ve iddialar şu sıralarda ivme kazanmış gibi görünüyor. Note 10 Pro için hazırlanan kılıfların internete sızmasının ardından şimdi de hem Note 10 hem de Note 10 Pro’ya ait olduğu iddia edilen ekran koruyucularına ait fotoğraflar ortaya çıktı.

Bu sızıntılar Note 10’un ekranı konusunda daha önce ortaya atılan iddiaları destekliyor. Daha önce etrafta dolaşmaya başlayan tasarım taslaklarında telefonun ön kamerasının bulunduğu kesik ekranın orta üst kısmına taşınmıştı. Ekran koruyucularına ait fotoğraflar da bu taslakları doğruluyor.

Ancak ünlü duyumculardan Ice Universe tarafından paylaşılan bir görsel kafaları karıştırıyor. Bu görsellerde ön kamera için herhangi bir kesik bulunmuyor. Note 10’da ultrasonik parmak izi tarayıcısının ekranın içine yerleştirilmesi bekleniyor. Bu nedenle telefon için hazırlanan tüm ekran koruyucularının özel hazırlanmış olması gerekiyor. Dolayısıyla Note 10’un ekran koruyucusu sızıntılarına biraz daha dikkatli bir gözle bakılıyor.

Galaxy Note 10 ve Note 10 Pro’nun tanıtılacağı Unpacked etkinliğinin 7 Ağustos’ta gerçekleştirilmesi bekleniyor. Etkinliğin yine geçtiğimiz yıl olduğu gibi Brooklyn’deki Barclays Center’da gerçekleştirileceği söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER