Teknoloji

Galaxy Note 10’un 5G versiyonu güçlü teknik özelliklerle gelecek

samsung galaxy note 10 5g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, Galaxy Note 10 için 5G desteğine sahip bir versiyon da hazırlıyor. İddialara göre, bu versiyonda baz depolama alanı seçeneği 256 GB olacak. Buna ek olarak, kullanıcılara 512 GB ve 1 TB depolama alanı seçenekleri sunulacak.

Telefonda RAM kapasitesinin dahili depolama alanına bağlı olarak değişeceği söyleniyor. Note 10 5G’nin en yüksek donanımlı versiyonunda kullanıcılara 1 TB depolama alanı ve 12 GB RAM sunulacağı belirtiliyor. Samsung hâlihazırda S10+’ta bu paketi kullanıcılara sunuyor.

Galaxy S10’un 5G versiyonunda ise 8 GB RAM’e 256 veya 512 GB RAM eşlik ediyor. Ancak bu versiyonda microSD kart yuvası bulunmuyor. Samsung’un aynı yaklaşımı Note 10’un 5G versiyonunda sürdürüp sürdürmeyeceği şu an için bilinmiyor.

Galaxy Note 10+’ın LTE modellerinde depolama seçeneklerinin 256 GB’den başlayıp 1 TB’ye kadar uzanacağı belirtiliyor. Note 10’un baz versiyonunda ise dahili depolama alanı seçeneklerinin 128 GB’den başlayacağı ifade ediliyor.

Galaxy Note 10’un bazı versiyonlarında seramik kasa seçeneğinin sunulması bekleniyor. Bu seçeneğin kapsama alanının genişliği ise şu an için bilinmiyor. Samsung, Galaxy S10 serisinde sadece S10+ için seramik kasa seçeneğini kullanıcıların karşısına çıkarmıştı.

Galaxy Note 10 5G, 1 TB depolama alanına sahip versiyonuyla büyük ihtimalle Samsung’un fiyat rekorunu kıracak. Bu ve diğer öngörülerin gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceğini görmek için 7 Ağustos’taki tanıtım etkinliğini beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER