Teknoloji

Samsung Galaxy M62 için resmi onay geldi

samsung galaxy m30s m31 m62

SM-M62F/DS model numarasını taşıyan ve Galaxy M62 adıyla resmiyet kazanması beklenen yeni Samsung telefonu için resmi bir onay geldi. Akıllı telefon ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) belgelerinde görüldü. FCC’nin belgeleri, telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 7000 mAh kapasiteli pilin verdiğini gösteriyor.

FCC belgeleri, telefona dair başka bilgiler de gösteriyor. Buna göre, cihazın kutusundan 25W bir güç adaptörü çıkacak. Şarj işlemi USB-C girişi üzerinden gerçekleştirilecek. Telefonda 3.5 mm. kulaklık jakının da bulunacağı görülüyor.

FCC’nin internet sitesinde SM-E625F/DS model numarası da görülüyor. Bu cihazın da Galaxy F62 adıyla resmiyet kazanabileceği belirtiliyor. Samsung’un aynı telefonu farklı pazarlarda farklı isimlerle satması muhtemel görünüyor.

FCC’nin veri tabanında cihazın diğer özelliklerini görmek mümkün olmuyor. Ancak Geekbench’in benchmark testi sonuçlarına göre, akıllı telefonun kalbinde Exynos 9825 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 6 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun kutusundan Android 11 ile çıkacağı da belgelerde görülüyor.

Samsung Galaxy M62 ile ilgili daha önce çıkan haberlerde bu cihazın bir tablet olabileceği belirtilmişti. Ancak FCC’nin internet sitesinde cihazın telefon olduğu ifade ediliyor. Galaxy M62’ye dair detaylar sınırlı olsa da, önümüzdeki günlerde yeni bilgilerin çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER