Teknoloji

Galaxy M52 5G sızıntısı tüm teknik özellikleri gösteriyor

galaxy m52 5g

Samsung’un Galaxy M serisine Galaxy M52 5G modelini eklemeye hazırlandığı bir sır değil. Akıllı telefonla ilgili sızıntılar da uzun süredir devam ediyor. Ünlü duyumcu Ishan Agarwal’in paylaşımına göre, M52 5G Snapdragon 778G işlemciyle gelecek. Üç arka kamera ve büyük ekran da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

6.57 inç Super AMOLED ekranın Full HD+ çözünürlük sunacağı ve sağ üst köşesinde 32 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapan bir deliğin bulunacağı belirtiliyor. Snapdragon 778G işlemciye 6 veya 8 GB RAM’in eşlik edeceği telefonun tek depolama alanı seçeneği 128 GB olacak.

64 megapiksel ana arka kamera, 12 megapiksel geniş açılı kamera 5 megapiksel derinlik sensörü telefonun kamera sistemini oluşturacak. Bazı görsellere göre, cihazın arkasında 5 megapiksel çözünürlüklü bir makro kamera da bulunacak.

Galaxy M52 5G kutusundan Android 11 işletim sistemi ve One UI 3.1 kullanıcı arayüzüyle çıkacak. Knox 3.7 güvenlik özelliklerini de barındıracak olan telefonun 7 mm. kalınlığında ve 175 gram ağırlığında bir kasaya sahip olduğu söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER