Teknoloji

Galaxy M51 pil kapasitesiyle dikkatleri çekebilir

samsung galaxy m51 m41

Galaxy M51, Samsung’un akıllı telefon portföyünün sıradaki üyelerinden biri olacak gibi görünüyor. Cihaza dair dedikodu ve sızıntılar mart ayından bu yana etrafta dolaşıyor. Bunların en yenisi akıllı telefonun iki önemli özelliğini ortaya koyuyor.

Buna göre, akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 730 işlemci bulunacak. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 7000 mAh kapasiteli pili sağlayacak. Eğer bu iddia gerçekse, M51 şimdiye kadarki en büyük pilli telefonlardan biri olacak.

Söz konusu sızıntıda başka bilgiler de mevcut. Buna göre akıllı telefonda ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. Telefonun önünde ise 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü bir panel bulunacak.

Galaxy M51’in SM-M515F model numarasıyla Geekbench’in benchmark testinden de geçtiği söyleniyor. Buna göre, telefonda 8 GB RAM bulunacak. ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) belgeleri ise telefonda 25W şarj desteğinin bulunacağını gösteriyor. Galaxy M31s’te de mevcut olan bu özelliğin pek şaşırtıcı görünmediği söylenebilir.

Galaxy M51 büyük ihtimalle Hindistan’da gözler önüne çıkacak. Ancak telefonun destek sayfasının Samsung Rusya sitesinde görünmesi cihazın başka ülke ve bölgelerde de satılacağını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER