Teknoloji

Galaxy M51 için One UI 3.1 güncellemesi dağıtımda

samsung galaxy m51

Samsung’un portföyünde çok sayıda akıllı telefon bulunsa da, şirket Android 11 ve bunun üzerine kurulu One UI sürümlerinin dağıtımında oldukça hızlı hareket ediyor. Şirket şimdi de Galaxy M51 için One UI 3.1 dağıtımına başladı.

Geçtiğimiz yılın eylül ayında satışa sunulan M51 kutusundan Android 11 ve One UI 2 kullanıcı arayüzüyle çıkmıştı. Akıllı telefon şimdi de One UI 3.1 sürümüyle güncelleniyor. Samsung’un güncelleme dağıtımındaki ilk durağı Rusya olurken, M51 için One UI 3.1’in “Core” versiyonunun dağıtıldığına dikkat çekiliyor. Söz konusu versiyon, uygun fiyatlı cihazlar için özelleştirilmiş bir deneyim sunuyor.

Güncelleme paketi, Android 11’i ve Android’in Mart 2021 güvenlik yamasını da barındırıyor. One UI 3.1, M51 sahiplerine M515FXXU2CUB7 seri numarasıyla dağıtılıyor.

Galaxy M51 için One UI 3.1 dağıtımı kademeli olarak yapılıyor. Dolayısıyla kısa süre içinde diğer bölgelerdeki kullanıcıların da güncellemeyle buluşması bekleniyor. Kullanıcılar güncellemenin cihazlarına gelip gelmediğini Ayarlar menüsündeki “Yazılım güncellemesi” sekmesi üzerinden kontrol edebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER