Teknoloji

Galaxy M51 12 megapiksel ultra geniş açılı kamerayla gelecek

samsung galaxy m51 m41

Samsung Galaxy M51 hakkındaki sızıntı ve dedikodular geçtiğimiz mart ayından bu yana etrafta dolaşıyor. Telefona ait CAD görselleri, cihazın arkasında üçlü bir kamera sisteminin bulunduğunu göstermişti.

Ancak daha sonra başka bir sızıntıda telefonun arkasında dörtlü bir kamera sisteminin olacağı görülmüş ve bu sistemde 64 megapiksel çözünürlüklü ana kameranın bulunacağı belirtilmişti. SamMobile’ın haberine göre, bu ana kameraya 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera da eşlik edecek. Diğer iki sensörün özellikleri ise hâlâ belirsizliklerini koruyor.

Samsung’dan M51 konusunda hâlâ resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak M51 olduğuna inanılan SM-M515F model numaralı bir Samsung cihazı geçtiğimiz ay Geekbench’in benchmark testinden geçmişti. Benchmark testi sonucunda Snapdragon 675 işlemci, 8 GB RAM ve Android 10 gibi özellikler görülmüştü.

Samsung Galaxy M51 tanıtımı konusunda henüz bir işaret vermiş değil. Ancak akıllı telefonun eylül ayında Hindistan’da gözler önüne çıkabileceği söyleniyor. Yine de, bu tarihten önce M51 ile başka bir yerde tanışmak da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER